Casute copii exterior si interior | Casute de joaca in gradina

4 motive pentru care aveti nevoie de o casuta copii

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa aveti o casuta copii in curtea dumneavoastra? Fie ca sunteti un parinte sau un educator, ar trebui sa stiti ca astfel de jucarii de exterior aduc o serie de beneficii pentru copii: distractie, entuziasm in activitatile copiilor, si ii ajuta sa-si dezvolte abilitatile fizice si mentale importante. In continuare puteti gasi patru motive pentru care merita sa cumparati un astfel de produs.

Incurajeaza jocul in aer liber

Majoritatea jucariilor cu care copiii nostri se joaca cu ziua de azi sunt jucarii de interior. Copiii petrec zilnic o buna parte din timp in interiorul casei sau la scoala, jucandu-se, studiind si facand diverse activitati. O casuta de joaca in aer liber este un mare motivator pentru copii ca sa iasa din casa si sa se joace intr-un mediu deschis. Joaca in aer liber dezvolta abilitati fizice, sociale si cognitive la copii si le permite sa devina mai fericiti, mai calmi, si cu mai multa autodisciplina.

Stimuleaza creativitatea

Casutele pentru copii le ofera acestora un loc  de joaca in aer liber al lor, si deschide usa unei varietati semnificative de activitati. Copiii pot citi, juca, manca, bea si pot sa se distreze folosind propriul lor spatiu drept camera de bucatarie sau de zi. Ei vor gasi posibilitatea de a furniza si de a decora casa lor pe baza gustului lor propriu si creativitatii personale. In plus, poate fi orice fel de spatiu, de la o locuinta la un cabinet medical, o sala de clasa sau o statie de pompieri  - oferind copiilor spatiul de care au nevoie pentru a-si dezvolta imaginatia si creativitatea.

Incurajeaza jocul in grup

O casuta de joaca in aer liber incurajeaza joaca mai multor copii. Este un centru de activitate in care copiii se aduna impreuna si se joaca intr-un spatiu central. Pe masura ce iau roluri diferite, ei trec printr-o experienta de imaginatie pentru a juca elemente ale unei societati reale. Grupul de copii invata jucandu-se cum sa interactioneze si sa coopereze intre ei, si creeaza o baza solida pentru dezvoltarea competentelor necesare in societatea reala.

Promovarea exercitiului fizic

Casutele de copii le ofera posibilitatea de a se juca, a se misca si de a fi activi. Activitatile in aer liber timpul petrecut de copii in fata televizorului sau pentru a juca jocuri pe calculator, si cresc in mod natural cantitatea de miscare fizica – ceea ce rezulta in organisme sanatoase si un sistem imunitar mai puternic.

Produse disponibile

Casutele de joaca pentru copii disponibile pe piata sunt destinate atat folosirii in casa, dar si la exterior, in curte sau gradina. Materialele folosite sunt plastic sau lemn, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale: casutele din plastic sunt mai ieftine, usor de transportat si durabile in general. Cele din lemn sunt mai pretentioase, mai greu de transportat, au nevoie de mai multa ingrijire, insa sunt mai rustice.

 

Sorteaza dupa:
Arata:
Afiseaza: Lista Retea