Leagane de gradina / curte

Distractie maxima cu un leagan pt copii de gradina

Stim cu totii ca exercitiile fizice sunt un lucru bun pentru copii si adulti desigur… si este vorba de a face un exercitiu distractiv! Dar v-ati gandit sa va alaturati copiilor pe terenul de joaca in aer liber pentru mai multa distractie si exercitii? Sa vedem cateva dintre beneficiile pe care le au leaganele pt copii de exterior pentru toata familia. Nu exista nici o scuza, iesiti si distrati-va cu copiii dumneavoastra!

Probabil aveti o multime de jucarii de gradina, cum ar fi casute, tobogane sau leagane pentru distractie maxima! Una dintre cele mai bune modalitati de convinge copiii sa inceapa aceste activitati este sa faceti acest lucru cu ei si; iar acum puteti face acest lucru in propria curte, fara a fi nevoie sa va inghesuiti in masina si sa va deplasati la un loc de joaca din cartier – astea inseamna ca puteti face acest lucru in fiecare zi, si chiar de mai multe ori!

Un leagan de copii inseamna si activitate fizica sanatoasa

Activitatea cu copiii dumneavoastra la leagan este un mod minunat de a strange legaturile cu ei, si ei o vor adora! Veti rade si vorbi in timp ce obtineti un antrenament minunat in acelasi timp. Copiii au nevoie sa practice activitati fizice cel putin 60 de minute pe zi pentru a se mentine sanatosi, iar adultii trebuie sa aiba cel putin 75 de minute de activitate viguroasa de aerobic sau 150 de minute de activitate moderata de aerobic pe saptamana – astfel incat in ‚Äč‚Äčtimp ce sunteti cu copiii, jocul face activitatea distractiva pentru toti!

Atunci cand impingeti picioarele sa se balanseze puternic, veti da de lucru picioarelor, si cu cat impingeti mai tare, cu atat mai mult va leganati si antrenamentul devine mai intens. Copiii dumneavoastra, evident, nu vor fi la fel de puternici la impingere ca dumneavoastra, dar vor lucra aceleasi grupe musculare care sunt importante pentru dezvoltarea lor.

Sorteaza dupa:
Arata:
Afiseaza: Lista Retea