Trambulina pentru copii | Trambuline interior si exterior

Sorteaza dupa:
Arata:
Afiseaza: Lista Retea

Trambulinele nu sunt doar pentru copii. Miscarea saltareata si repetitiva are multe beneficii de sanatate, care o fac potrivita pentru oameni de toate varstele si aproape toate starile de sanatate.
Pentru a obtine cele mai multe avantaje si rezultate cu o trambulina copii, esentiala este alegerea – trebuie gasit produsul cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra. In acest scop, luati in considerare beneficiile pentru sanatate precum si obiectivele, bugetul si spatiul la dispozitie. Exercitiile la trambulina ajuta sanatatea
Distractie sanatoasa
Saritul la trambuline este distractiv, si sunt putini oamenii care ar argumenta altfel. E ceva in legatura cu sentimentul de zbor, care este revigorant si plin de satisfactii, oricand aveti posibilitatea sa va antrenati intr-un exercitiu care este distractiv, cu atat mai probabil sa il aveti pe lista de preferinte personale.
Fitness cu impact cardiovascular scazut
Atunci cand cineva sare pe o trambulina, suprafata flexibila se misca impreuna cu el, ceea ce reduce impactul la aterizare. Asa ca, spre deosebire de alte forme de fitness cardiovascular, cum ar fi joggingul de exemplu – in cazul in care impactul la contact cu solul poate duce la leziuni osoase si articulare ale gleznelor, genunchi si solduri – aici este mai putin probabil sa genereze aceste tipuri de leziuni. In tot acest timp, miscarea permite sa creasca ritmul cardiac si rata de respiratie, imbunatatind astfel sistemul cardiovascular, atunci cand activitatile sunt efectuate in mod regulat, la o intensitate moderata pana la puternica.