Mese air hockey

Sorteaza dupa:
Arata:

Cu toate ca in România inca este un joc prea putin cunoscut de oameni, mesele de air hockey sunt o alegere populara de echipament pentru o sala de jocuri in multe case, sali de jocuri specializate, baruri si cluburi.

Air hockey este un joc distractiv, care este considerat un sport extrem de competitiv. Jucatorii de toate vârstele se bucura de concurenta, si o masa pentru acest joc poate fi un mare avantaj pentru orice sala de jocuri. Pe piata exista o varietate mare de tipuri de mese de air hockey disponibile, in functie de nevoile specifice ale cumparatorilor. Bugetul, spatiul disponibil si nivelul de calificare al jucatorului sunt cele care influenteaza decizia unui cumparator in cele mai multe cazuri. Un cumparator ar trebui sa ia in considerare in primul rând ce limitari de dimensiuni are, apoi sa ia in considerare calitatea produsului, inclusiv peretii mesei si motorul sau. Cu planificare buna in prealabil, cumparatorii pot achizitiona o masa care se va potrivi cu scopul urmarit, si va rezista in timp.

Masa air hockey - La ce ne uitam cand cumparam?

Când iesiti ca sa cumparati o masa de air hockey, ar trebui sa luati in considerare calitatea componentelor care alcatuiesc masa, cum ar fi exteriorul, peretii si motorul. Mesele variaza foarte mult ca pret, astfel incât cumparatorii ar trebui sa stie ceea ce doresc de la masa lor de joc, si sa se asigure ca acestea sunt obtinute la cea mai buna calitate pentru banii pe care ii investesc.

Mese de air hockey – Care e marimea potrivita?

Dimensiunile unei mese sunt determinate de cât de mult spatiu este disponibil pentru ea. Cumparatorii ar trebui sa ia in calcul si spatiul suplimentar de care este nevoie la fiecare capat al mesei pentru ca jucatorii sa se poata misca nestânjeniti. Se considera, in general, ca vreo câtiva pasi la fiecare capat al mesei sunt suficienti pentru a juca liber. Mesele de dimensiune mare sunt, de obicei, de 2.2m in lungime si 1.25 metri in latime. Pentru a gazdui o masa de dimensiuni maxime, o camera trebuie sa aiba cel putin 3 metri lungime si 2 metri latime ca suprafata de spatiu deschis. E de inteles si faptul ca, cu cât este mai mare dimensiunea unei mese de air hockey de joc, cu atât aceasta va fi mai scumpa.