Casute copii

Casute copii

Sorteaza dupa:
Arata:

Doriti sa cumparati o casuta pentru copii?

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa aveti o casuta copii in curtea dumneavoastra? Fie ca sunteti un parinte sau un educator, ar trebui sa stiti ca astfel de jucarii pentru afara aduc o serie de beneficii pentru copii: distractie, entuziasm in activitatile copiilor, si ii ajuta sa-si dezvolte abilitatile fizice si mentale importante. In continuare puteti cateva motive pentru care merita sa cumparati un astfel de produs:

Incurajeaza jocul in aer liber

Majoritatea jucariilor cu care copiii nostri se joaca cu ziua de azi sunt jucarii de interior. Copiii petrec zilnic o buna parte din timp in interiorul casei sau la scoala, jucandu-se, studiind si facand diverse activitati. O casuta de joaca in aer liber este un mare motivator pentru copii ca sa iasa din casa si sa se joace intr-un mediu deschis. Joaca in aer liber dezvolta abilitati fizice, sociale si cognitive la copii si le permite sa devina mai fericiti, mai calmi, si cu mai multa autodisciplina.

Stimuleaza creativitatea

Casutele pentru copii le ofera acestora un loc de joaca in aer liber al lor, si deschide usa unei varietati semnificative de activitati. Copiii pot citi, juca, manca, bea si pot sa se distreze folosind propriul lor spatiu drept camera de bucatarie sau de zi. Ei vor gasi posibilitatea de a furniza si de a decora casa lor pe baza gustului lor propriu si creativitatii personale. In plus, poate fi orice fel de spatiu, de la o locuinta la un cabinet medical, o sala de clasa sau o statie de pompieri - oferind copiilor spatiul de care au nevoie pentru a-si dezvolta imaginatia si creativitatea.

Incurajeaza jocul in grup

O casuta pentru copii este o jucarie care incurajeaza joaca mai multor copii - este un centru de activitate unde ei se aduna pentru distractie. Pe masura ce iau roluri diferite, ei trec printr-o experienta de imaginatie pentru a juca elemente ale unei societati reale. Grupul de copii invata prin joaca cum sa interactioneze si sa coopereze intre ei, si creeaza o baza solida pentru dezvoltarea competentelor necesare in societatea reala.

Promoveaza exercitiul fizic

Casuta pentru copii ofera posibilitatea de a se juca, de a se misca si de a fi activi. Activitatile in aer liber diminueaza timpul petrecut de copii in fata televizorului sau cel consumat pentru a juca jocuri pe calculator, si cresc in mod natural cantitatea de miscare fizica – ceea ce rezulta in organisme sanatoase si un sistem imunitar mai puternic.

Produse disponibile

O singura dimensiune nu se potriveste tuturor atunci cand vine vorba de casutele de joaca pentru curte. Inainte sa cumparati un astfel de produs, este important sa stiti cati copii vor folosi aceste jucarii, varstele lor, si ce fel de echipamente de joaca le plac. Casutele vin cu multe accesorii si atasamente, permitand parintilor posibilitatea de a crea un loc de joaca de-a dreptul de vis. Pe piata sunt disponibile atat modele destinate folosirii in casa, cat si modele destinate folosirii la exterior, in curte sau gradina. Materialele folosite la constructia lor sunt plastic sau lemn, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale: produsele din plastic sunt mai ieftine, mai usor de transportat, si destul de durabile in general; cele din lemn sunt mai scumpe, sunt mai pretentioase la capitolul intretinere, au nevoie de mai multa ingrijire, si sunt mai greu de transportat. Pe de alta parte, sunt mai rustice.

Alegerea in functie de varsta

Pentru un copil care acum incepe sa mearga, casuta de joaca va fi una mai mica. Aceste modele sunt de obicei din plastic, cu margini rotunjite - pentru a preveni leziunile in cazul in care copilul cade in timp ce se joaca. Ele vin de asemenea cu accesorii adecvate varstei, concepute pentru a elimina pericolele de sufocare.

Plastic

Modelele de casute plastic copii nu sunt singurele realizate din material plastic. Si modelele mai mari sunt de asemenea construite din plastic, oferind parintilor o optiune de greutate redusa si costuri mai mici, comparativ cu modelele din lemn. Cele din plastic sunt mai usor de intretinut, iar parintii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la infestarea cu insecte si alte astfel de probleme.

Lemn

Casutele din lemn ofera un aspect mai rafinat. Acestea sunt adesea modelate dupa case reale din lemn, cum ar fi cabine si alte structuri de baza. In rarele cazuri cand parintii au aptitudini de tamplar, jucaria poate fi extinsa o data cu cresterea copilului. Este nevoie de mai mult efort pentru a intretine o jucarie din lemn in comparatie cu una din material plastic, dar este o piesa ce poate fi lasata mostenire de familie.

In copac

O casuta cocotata intr-un copac este unul dintre primele lucruri care ne vin in minte atunci cand ne gandim la o casuta de joaca. Unele sunt construite in mod specific, cu o anume forma de copac in minte, in timp ce altele sunt facute pentru a folosi copacii existenti. Astfel de jucarii sunt mai indicate pentru copiii mai mari, deoarece cei mai mici pot avea probleme cu folosirea scarii verticale. In astfel de situatii se poate apela la trepte, insa acestea cresc semnificativ costul total.

Seturi complete

Un set complet de joaca pentru curtea din spate poate include o casuta mare. Astfel de seturi au deseori in componenta lor topogane, leagane, balansoare si alte echipamente de joaca atasate la casa. Astfel de produse sunt potrivite pentru grupuri mari, si sunt de obicei realizate din lemn.

Masuri de siguranta

La instalarea unei casute pentru copii in curte sau gradina e indicat sa urmati cerintele si instructiunile cu atentie, mai ales atunci cand se construieste o casa in copac. In cazul in care echipamentul nu este construit si instalat corect, este posibil sa nu poata sustine greutatea nominala, ceea ce ar putea provoca accidente si alte probleme atunci cand copiii se joaca.

De asemenea, trebuie supravegheati copiii de varste mai mici atunci cand se joaca pe aceste echipamente, in special cei care abia au invatat sa mearga. In concluzie

O astfel de jucarie ofera un spatiu de joaca convenabil in propria curte, unde parintii controleaza siguranta si securitatea mediului - ceea ce permite copiilor mai mari sa se joace linistiti, fara sa aiba nevoie de supraveghere constanta, in orice moment al zilei.

Casutele ofera o zona de divertisment distractiv unde copiii se pot juca zi de zi. Din pacate, in zilele acestea, multe forme de divertisment moderne pentru copii (jocuri video de exemplu) vin la pachet cu un stil de viata sedentar, asadar echipamentele pentru joaca afara sunt binevenite pentru a scoate micutii in aer liber si a-i pune la miscare sanatoasa. Asadar, va invitam sa descoperiti produsele disponibile in magazinul online TrambulineSparta.ro si sa alegeti in functie de nevoi si preferinte.