Mese fotbal

Sorteaza dupa:
Arata:

Fotbal de masa – Ce inseamna mai exact

Fussball este un joc care este jucat pe o masa speciala, si este similar ca stil cu un joc de mini-fotbal, de aceea mai este cunoscut si sub numele de fotbal de masa. Doi sau patru jucatori incearca sa marcheze goluri prin manevrarea de oameni in miniatura, oameni care sunt atasati la opt tije diferite dispuse pe toata lungimea mesei. Fiecare jucator de la masa de fussball (unii ii mai spun foosball) controleaza patru dintre cele opt tije folosind manere, care sunt rotite cu o actiune rapida din incheietura mainii, iar mingea este data in poarta. 

Masa de fotbal – La ce ne uitam cand cumparam?

Potentialii cumparatorii de mese de fusball ar trebui sa ia in calcul daca necesita o masa stationara sau o masa portabila. Ei pot sa aleaga de asemenea intre o masa de fotbal multi-joc sau o masa care functioneaza cu monede. Principalele aspecte care influenteaza decizia de achizitie sunt dimensiunea mesei, nivelul de calificare al jucatorilor care vor folosi cel mai frecvent masa, materialele din care este fabricata masa de fotbal, calitatea tijelor, precum si reglarea si nivelarea mesei. 

Masa fussball - O investitie reusita

Cine detine deja o masa de fussball stie deja cat de mult divertisment si relaxare poate aduce un astfel de produs. Cine nu stie inca, e timpul sa achizitioneze unul, iar la noi in magazin puteti gasi o varietate larga de modele disponibile. Chiar daca ati cautat in google masa fotball Decathlon, si la noi puteti gasi produse similare care sigur se vor ridica la nivelul asteptarilor Dvs.