Barca gonflabila

Barca gonflabila

Sorteaza dupa:
Arata:

Placerea de a pescui aduce de fiecare data pasionatilor momente cu totul unice pentru ca iesirea in natura nu poate fi egalata cu nicio alta experienta din viata. Cei mai multi dintre pescarii amatori prefera sa fie cat mai aproape de luciul apei si sa exploreze cele mai ascunse locuri ale lacului sau raului pe care au ales sa pescuieasca.

Pentru acest motiv, dar si pentru sentimentul de libertate in miscare, o barca gonflabila echivaleaza cu o sesiune reusita de pescuit sportiv. Barca gonflabila este un produs complex pentru ca este confectionata din materiale special alese pentru a rezista greutatii a doua, trei, patru sau chiar cinci persoane. In functie de model o barca gonflabila este dotata cu trei camere de aer care permit o securizare perfecta in cazul in care una dintre camere pierde aerul. In plus barca gonflabila de calitate este prevazuta cu doua valve pentru eliminarea aerului din camere incat timpul de asteptare sa fie convenabil atunci cand doriti sa o depozitati.

Cand alegeti o barca pneumatica principalul criteriu este cel legat de numarul de persoane cu care o veti incarca. In mod cert este util sa cumparati barca pneumatica potrivita cu numarul de persoane, insa daca alegeti sa cumparati o barca pneumatica mai mare trebuie sa va asteptati ca greutatea acesteia sa fie mai mare. In general pentru o barca pneumatica de doua persoane greutatea este de circa 8 kg fara alte accesorii care se pot atasa, iar pentru o barca pneumatica de 4 persoane greutatea creste la 12 kg.

Nu exista diferente mari de constructie si accesorizari pe care le puteti adauga ulterior pentru o barca gonflabila. Ca atare forma si calitatea ei este recomandata atat pentru a fi utilizata in scopuri de agrement cat si in scopuri de pescuit sportiv. In orice caz o barca pescuit va fi aleasa dintre acele modele al caror finisaj coloristic este specific de camuflaj, pentru ca se presupune ca dintr-o barca pescuit veti putea si vana pe luciul unui lac atat timp cat sunteti detinator al unui permis de portarma si aveti si dotarea necesara.

Cei mai multi care opteaza pentru o barca pescuit vor simti nevoia de o deplasare rapida atunci cand acceseaza lacuri cu intindere mare de apa. Pentru acesteia pe o barca pescuit se poate atasa cu usurinta un kit special pe care se monteaza un motor adecvat cu dimensiunile barcii pe care o veti detineti. Oricare model de barca pescuit este dotat cu suporti speciali pentru asezarea si ancorarea uneltelor pentru pescuit, cu o sfoara perimetrala foarte solida pentru mentinerea echilibrului pasagerilor din barca, precum si canapele gonflabile pentru o sedere confortabila.

Daca va intrebati cum veti umfla oricare model de barci pneumatice raspunsul este chiar in pachetul pe care il primti cu barca gonflabila pe care o veti alege. In pachet este inclusa o pompa manuala de mare capacitate pentru umflarea camerelor de aer pentru barca pneumatica, iar timpul de punere in functiune, respectiv umflare, difera in functie de capacitatea barcii alese. In cazul in care doriti sa reduceti durata de umflare pentru barca pescuit, puteti alege sa achizitionati separat o pompa electrica care poate fi actionata de acumulatorul auto. Accesorizarea pentru barca gonflabila include si setul de vasle, precum si o trusa tip saculet cu diferite scule si accesorii necesare utilizarii usoare si micilor depanari pe care le puteti realiza chiar atunci cand sunteti la pescuit.

Atunci cand alegeti o barca gonflabila strict pentru agrement verificati cu atentie capacitatea maxima de incarcare pe care o poate primi. Acest lucru inseamna suma greutatii peroanelor care vor folosi barca pneumatica, dar si eventuale bagaje care sunt transportate simultan.

O precizarea aparte pentru utilizarea in general de barci pneumatice se refera la siguranta utilizatorilor in caz de rasturnare sau deterioare grava a barcii. In special pentru copii si cu atat mai mult pentru oricare alte persoane care nu stiu sa inoate, purtarea de veste speciale de salvare pe toata durata utilizarii de barci penumatice este obligatorie.

Este o masura simpla si in special usor de purtat la propriu pentru ca nu va incomoda cu nimic distractia si scopul pentru care ati ales sa petreceti pe luciul apei in barca gonflabila o zi intreaga impreuna cu familia sau prietenii.

Ca masura de prevedere pentru situatia in care nu aveti certitudinea ca alegeti o barca gonflabila potrivita cu scopul vostru, cel mai corect este sa solicitati sprijin autorizat magazinului de unde veti face achizitia.