Trambulina copii

Trambulina copii

Sorteaza dupa:
Arata:


Trambulina de exterior nu este doar pentru copii. Miscarea saltareata si repetitiva are multe beneficii de sanatate, care o fac potrivita pentru oameni de toate varstele si aproape toate starile de sanatate.
Pentru a obtine cele mai multe avantaje si rezultate cu o trambulina pentru copii, esentiala este alegerea unei trambuline la un pret decent care sa fie cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastra. In acest scop, luati in considerare beneficiile pentru sanatate precum si obiectivele, bugetul si spatiul la dispozitie. Trambulina poate fi folosita si de adulti rezistand pana la 150 kg. Brand-ul principal pe care firma noastra il are la vanzare este trambulina Spartan si accesorii trambulina. 
Distractie sanatoasa
Saritul la trambuline pentru copii este distractiv,sunt foarte multe jocuri cu trambulina si sunt putini oamenii care ar argumenta altfel. E ceva in legatura cu sentimentul de zbor, care este revigorant si plin de satisfactii, oricand aveti posibilitatea sa va antrenati intr-un exercitiu care este distractiv, cu atat mai probabil sa il aveti pe lista de preferinte personale.

Dimensiunile disponibile sunt dupa cum urmeaza:
trambulina 140 cm
trambulina 180 cm
trambulina 240 cm
trambulina 305 cm
trambulina 366 cm
trambulina 427 cm

Fitness cu impact cardiovascular scazut
Atunci cand cineva sare pe o trambulina copii ieftina, suprafata flexibila se misca impreuna cu el, ceea ce reduce impactul la aterizare. Asa ca, spre deosebire de alte forme de fitness cardiovascular, cum ar fi joggingul de exemplu – in cazul in care impactul la contact cu solul poate duce la leziuni osoase si articulare ale gleznelor, genunchi si solduri – aici este mai putin probabil sa genereze aceste tipuri de leziuni. In tot acest timp, miscarea permite sa creasca ritmul cardiac si rata de respiratie, imbunatatind astfel sistemul cardiovascular, atunci cand activitatile sunt efectuate in mod regulat, la o intensitate moderata pana la puternica.

Care este diferenta dintre trambulina de interior si cea de exterior?
Principala diferenta dintre trambulina de interior si cea de exterior este ca cea de interior are dimensiunile mai mici. In plus, in ceea ce priveste trambulina de exterior, aceasta trebuie sa contina si materiale speciale, rezistente la schimbarile meteorologice, ceea ce nu este valabil si in cazul trambulinei de interior, care este mai putin expusa factorilor externi.

Cum sa aleg trambulina pentru copii?
Exista cateva criterii de alegere a trambulinei de care este bine sa tii cont: dimensiunile, forma, materialul din care este fabricata, rezistenta, precum si tipul de trambulina.
Tine cont de dimensiunile trambulinei pentru ca te vor ajuta la gasirea spatiului perfect in care sa o instalezi.
In ceea ce priveste forma, exista trambuline ovale, rotunde, dreptunghiulare si patrate. Forma trambulinei este importanta deoarece de ea pot depinde pretul acesteia si modul in care tu sau copiii veti resimti salturile.
Materialele folosite difera in functie de componentele trambulinei, dar trebuie sa te asiguri ca ele sunt de calitate. Plasa de siguranta din jurul trambulinei ar fi bine sa fie din polietilena (PE), deoarece este un material foarte rezistent.
In functie de sistemul care asigura saltul, ai de ales intre trambuline cu sau fara arcuri. Daca alegi varianta cu arcuri, asigura-te ca arcurile sunt captusite, bine acoperite si ca nu exista riscul ca acestea sa se rupa, astfel incat sa nu devina un pericol pentru cei mici. Trambulinele fara arcuri au in componenta, in schimb, bare de fibra de sticla, care asigura saltul.
In functie de modul de instalare, poti alege intre trambulina cu amplasare pe sol - tipul standard care se ansambleaza foarte usor - si trambulina cu amplasare in sol - montarea necesita mai mult timp, deoarece va trebui sa sapi o groapa in pamant.
In functie de dimensiuni si materialele folosite, in specificatiile trambulinei vei gasi si greutatea maxima care poate fi sustinuta - poti tine cont si de asta, mai ales daca trambulina va fi folosita simultan de mai multi copii.
Fii atent la sistemul de inchidere al intrarii: asigura-te ca fermoarul este dublu (adica poate fi deschis si din interior, si din exterior) si ca are cusatura intarita.
Verifica modul prin care este prinsa plasa de siguranta de baza: intre cele doua nu trebuie sa existe niciun spatiu prin care copiii sa poata aluneca.
Verifica sudura si metalul de la nivelul cadrului trambulinei, astfel incat sa fie de calitate.
Verifica densitatea si calitatea tesaturii suprafetei de sarit si etichetele acesteia.

Care sunt cele mai vandute trambuline pentru copii?
Cele mai vandute trambuline pentru copii sunt cele rotunde, deoarece pot fi utilizate de mai multe persoane simultan (in cazul celor dreptunghiulare acest lucru nu este recomandat), cu arcuri (captusite, protejate), care vin la pachet cu plasa de siguranta si care au un cadru rezistent, din otel. Alte elemente importante sunt usurinta cu care se instaleaza si rezistenta materialelor in timp la factorii externi, cum sunt fenomenele meteorologice. Siguranta si durabilitatea se numara printre cele mai cautate caracteristici ale trambulinelor pentru copii.