Trambuline Gradina

Sorteaza dupa:
Arata:
-26%
Trambulina Spartan Line 140cm, cu plasa

CARACTERISTICI: Plasa protectie: INCLUSA din material de o duritate sporita, rezistent UV Acoperit..

389.00 lei 289.00 lei
-19%
Trambulina Spartan Line 244cm, cu plasa si scarita de acces

CARACTERISTICI: Plasa protectie: INCLUSA din material de o duritate sporita, rezistent UV Scarita ..

789.00 lei 639.00 lei
-30%
Trambulina Spartan Line 366cm, cu plasa si scarita de acces

CARACTERISTICI: Plasa protectie: INCLUSA din material de o duritate sporita, rezistent UV Scarita ..

1.286.00 lei 899.00 lei
-6%
Trambulina Spartan Line 427cm, cu plasa si scarita de acces

CARACTERISTICI: Plasa protectie: INCLUSA din material de o duritate sporita, rezistent UV Acoperit..

1.740.00 lei 1.630.00 lei

Trambulinele nu sunt doar pentru copii. Miscarea saltareata si repetitiva are multe beneficii de sanatate, care o fac potrivita pentru oameni de toate varstele si aproape toate starile de sanatate.
Pentru a obtine cele mai multe avantaje si rezultate cu o trambulina copii, esentiala este alegerea – trebuie gasit produsul cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra. In acest scop, luati in considerare beneficiile pentru sanatate precum si obiectivele, bugetul si spatiul la dispozitie. Exercitiile la trambulina ajuta sanatatea
Distractie sanatoasa
Saritul la trambuline este distractiv, si sunt putini oamenii care ar argumenta altfel. E ceva in legatura cu sentimentul de zbor, care este revigorant si plin de satisfactii, oricand aveti posibilitatea sa va antrenati intr-un exercitiu care este distractiv, cu atat mai probabil sa il aveti pe lista de preferinte personale.
Fitness cu impact cardiovascular scazut
Atunci cand cineva sare pe o trambulina, suprafata flexibila se misca impreuna cu el, ceea ce reduce impactul la aterizare. Asa ca, spre deosebire de alte forme de fitness cardiovascular, cum ar fi joggingul de exemplu – in cazul in care impactul la contact cu solul poate duce la leziuni osoase si articulare ale gleznelor, genunchi si solduri – aici este mai putin probabil sa genereze aceste tipuri de leziuni. In tot acest timp, miscarea permite sa creasca ritmul cardiac si rata de respiratie, imbunatatind astfel sistemul cardiovascular, atunci cand activitatile sunt efectuate in mod regulat, la o intensitate moderata pana la puternica.