Piscina copii

Piscina copii

Sorteaza dupa:
Arata:

De ce merita sa investiti intr-o piscina gonflabila

A avea o piscina gonflabila in curte pare sa fie un vis imposibil pentru majoritatea oamenilor din cauza cheltuielilor ridicate de cumpararea, instalarea si mentenanta instalatiei respective. Insa odata ce a aparut piscina copii visul a devenit o realitate! Puteti fi tentat cu usurinta de ofertele bune si preturile accesibile ale acestor produse, dar ar trebui sa va puneti intrebarea daca este intr-adevar o idee buna. Rapsunul este ca, Da, poate deveni o idee mai mult decat excelenta (copiii va vor multumi cu siguranta pentru balaceala), daca va veti lua cateva masuri de precautie.

Cum arata

Piscina gonflabila reprezinta varianta intre piscine de gradina din plastic si una permanenta in pamant sau supraterana. Ea are de regula pereti laterali durabili, din plastic moale, cu un inel gonflabil in partea superioara pentru a creste nivelul de siguranta si confort. Umplerea cu apa va face ca inelul sa se ridice, impingand astfel laturile spre exterior. Cele mai multe modele ofera o adancime ce permite utilizatorilor sa se racoreasca confortabil. Aceste produse sunt concepute pentru a fi umplute si lasate pentru intreaga durata a unui sezon, putand fi dezasamblate intre anotimpuri, si necesita intretinere regulata cu substante chimice pentru piscine gonflabile, echipamente de curatare si sisteme de filtrare - la fel ca piscine supraterane.

Beneficii

Modelele gonflabile au mai multe avantaje fata de modelele care se monteaza in pamant sau cele elevate deasupra solului. Beneficiul major este costul; in plus ele pot costa chiar si mai putin daca sunt achizitionate in timpul perioadei de reduceri sau in afara sezonului.
Un alt mare beneficiu este usurinta cu care aceasta se poate transporta si instala in curtea dumneavoastra. Nu este nevoie sa mergeti la un magazin de specialitate – o puteti comanda online, iar cand ajunge acasa o puteti instala in maxim o ora ! Aceste produse au fost concepute pentru a fi instalate chiar si de cei fara experienta. Trebuie doar sa umflati inelul superior, apoi sa umpleti piscina gonflabila cu apa. Plasticul folosit la realizarea lor este foarte rezistent si nu exista riscul de a se sparge / rupe - daca o folositi in conformitate cu instructiunile primite.

Consideratii

Pentru ca este atat de usor de achizitionat si instalat o piscina gonflabila, multi parinti le considera ca fiind ceva mai aproapiat de o piscina copii decat de o piscina obisnuita, si prin urmare ignora masurile de siguranta. Monitorizati intotdeauna copii si animalele de companie in jurul unei piscine gonflabile, si invatati-i pe acestia sa stea departe de ea daca nu este prezent si un adult. Luati in considerare instalarea unui gard cu dispozitive de siguranta pentru a preveni accidentele neplacute. De asemenea, intretineti cu regularitate apa a reduce riscul unor boli cauzate de ea - asigurati-va ca echilibrul chimic este corect, si ca filtrul este in stare buna de functionare. Asigurati-va ca respectivul filtru are un capac de scurgere pe care il veti verifica frecvent, pentru a observa din timp daca apar deteriorari sau crapaturi.